.

Καταχωρήστε την παραγγελία σας πριν επισκεφθείτε το κατάστημα για παραλαβή!!!


Ελαστομερές πολυουρεθανικό σφραγιστικό (μαστίχη) υψηλής πρόσφυσης
Ελαστική μαστίχη υψηλής αντοχής που δε λαδώνει, αντέχει στον ήλιο και το χιόνι, το γλυκό ή το θαλασσινό νερό, βάφεται. Σφραγίζει αρμούς πλάτους 6-30mm και βάθους 3-15mm. Eίναι κατάλληλη για σφραγίσεις αρμών διαστολής, περιμετρικών αρμών κουφωμάτων από αλουμίνιο, ξύλο, PVC και μέταλλο, σφραγίσεις αρμών διακοπής στα σημεία στήριξης κάγκελων. Σφραγίσεις μεταξύ ανόμοιων δομικών υλικών.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚατανάλωσηΕνδεικτικά μία φύσιγγα 310ml καλύπτει 8,6 τρέχοντα μέτρα αρμού 6x6mm.
ΣυσκευασίαΦύσιγγα 310ml, ‘σαλάμι’ 600ml.
Ενδεικτικό Κόστος0,70€/τρέχον μέτρο αρμού διαστάσεων 6x6mm.
ΕΝΤΥΠΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ THERMOSEAL
ΕΝΤΥΠΟ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ COOLROOF-COOLROOF LIGHT

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;


Ο μέσος χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την τοποθεσία σας. Και στους 2 τρόπους αποστολής τα προϊόντα συσκευάζονται κατάλληλα έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος στη μεταφορά τους.

1) Παραλαβή των προϊόντων στον χώρο σας, παραλαμβάνεται τα προϊόντα τα οποία είναι μικρότερα ή ίσα των 10 κιλών με μια επιβάρυνση η οποία καθορίζεται από το βάρος των προϊόντων. Για να μάθετε το κόστος των μεταφορικών θα πρέπει να εγγραφείτε ως πελάτης μας και να δηλώσετε τη διεύθυνση σας έτσι ώστε το σύστημα να καθορίσει το κόστος των μεταφορικών που απαιτείτε για να έρθουν τα προϊόντα στον χώρο σας.

2) Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε ο ίδιος το προϊόν ή εφόσον συνεργάζεστε εσείς με κάποια μεταφορική μπορείτε να τη στείλετε να παραλάβει αυτή για σας.


ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ DUROFLEX-PU ΛΕΥΚΟ 310ml


  • Κατασκευαστής: DUROSTICK
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 μέρες

  • Κωδικός Προϊόντος: 700079
  • Τιμή Web: 6,50€