.

Καταχωρήστε την παραγγελία σας πριν επισκεφθείτε το κατάστημα για παραλαβή!!!


Πρόσμικτο ακρυλικό γαλάκτωμα κονιαμάτων
Ακρυλική ρητίνη η οποία, προστιθέμενη σε τσιμεντοκονιάματα και ασβεστοκονιάματα, βελτιώνει την πρόσφυση, τη στεγανότητα, την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητά τους, αποτρέποντας τη συρρίκνωση και τη δημιουργία ρωγμών. Ως υλικό προεπάλειψης, σταθεροποιεί τις σαθρές ορυκτές επιφάνειες και τις ελαφροβαρείς επιστρώσεις δαπέδων. Δημιουργεί γέφυρα πρόσφυσης μεταξύ νέου και παλαιού σκυροδέματος ή κονιάματος.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚατανάλωσηΑνάλογα με την εφαρμογή. Από 1:1 έως 1:5 μέρη με νερό.
Συσκευασία1lt, 5lt, 20lt, 1000lt.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;


Ο μέσος χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την τοποθεσία σας. Και στους 2 τρόπους αποστολής τα προϊόντα συσκευάζονται κατάλληλα έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος στη μεταφορά τους.

1) Παραλαβή των προϊόντων στον χώρο σας, παραλαμβάνεται τα προϊόντα τα οποία είναι μικρότερα ή ίσα των 10 κιλών με μια επιβάρυνση η οποία καθορίζεται από το βάρος των προϊόντων. Για να μάθετε το κόστος των μεταφορικών θα πρέπει να εγγραφείτε ως πελάτης μας και να δηλώσετε τη διεύθυνση σας έτσι ώστε το σύστημα να καθορίσει το κόστος των μεταφορικών που απαιτείτε για να έρθουν τα προϊόντα στον χώρο σας.

2) Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε ο ίδιος το προϊόν ή εφόσον συνεργάζεστε εσείς με κάποια μεταφορική μπορείτε να τη στείλετε να παραλάβει αυτή για σας.


ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ D-20 1L DUROSTICK


  • Κατασκευαστής: DUROSTICK
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

  • Κωδικός Προϊόντος: 700109
  • Τιμή Web: 4,50€