.

Καταχωρήστε την παραγγελία σας πριν επισκεφθείτε το κατάστημα για παραλαβή!!!


  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ GENERAL ABR320SET

Ασύρματος Ηλεκτρονικός εβδ. προγραμματιζόμενος η χειροκίνητος θερμοστάτης θέρμανσης ή ψύξης μεγάλης ακρίβειας με ψηφιακές ενδείξεις και backlight φωτιζόμενη οθόνη.Επιλογή προγραμματισμού σαν ημερήσιος,εβδομαδιαίος η ημι-εβδομαδιαίος(5/2)  

Κλίμακα ρύθμισης 5..30°C  

Διαφορικό 0,5Κ

Τροφοδοσία 2x1,5V AAA αλκαλικές μπαταρίες-πομπός

Τάση λειτουργία AC 230V 45/65Hz - Δέκτης


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;


Ο μέσος χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την τοποθεσία σας. Και στους 2 τρόπους αποστολής τα προϊόντα συσκευάζονται κατάλληλα έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος στη μεταφορά τους.

1) Παραλαβή των προϊόντων στον χώρο σας, παραλαμβάνεται τα προϊόντα τα οποία είναι μικρότερα ή ίσα των 10 κιλών με μια επιβάρυνση η οποία καθορίζεται από το βάρος των προϊόντων. Για να μάθετε το κόστος των μεταφορικών θα πρέπει να εγγραφείτε ως πελάτης μας και να δηλώσετε τη διεύθυνση σας έτσι ώστε το σύστημα να καθορίσει το κόστος των μεταφορικών που απαιτείτε για να έρθουν τα προϊόντα στον χώρο σας.

2) Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε ο ίδιος το προϊόν ή εφόσον συνεργάζεστε εσείς με κάποια μεταφορική μπορείτε να τη στείλετε να παραλάβει αυτή για σας.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ GENERAL ABR320SET


  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

  • Κωδικός Προϊόντος: 300370
  • Τιμή Web: 106,70€