.

Καταχωρήστε την παραγγελία σας πριν επισκεφθείτε το κατάστημα για παραλαβή!!!


  • ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ WALL SYSTEM 36-46 46KW
Επίτοιχος λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης 21Kw

Ο επίτοιχος λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης της Grant είναι  σχεδιασμένος με στόχο την μέγιστη απόδοση και οικονομία. Ο σχεδιασμός του ανοξείδωτου εναλλάκτη φτιαγμένος από ανοξείδωτο 316 L (3mm) έχει γίνει με τέτοιο τρόπο που εξασφαλίζει αδιάκοπη υψηλής απόδοσης λειτουργία αλλά και εύκολη συντήρηση κάνοντας την διαφορά στου λέβητες συμπυκνωμάτων. Χαμηλή στάθμη θορύβου, μικρές διαστάσεις, με διπλό σημείο ρύθμισης θερμοκρασίας νερού του λέβητα.
Περιλαμβάνει: Τον πίνακα ελέγχου, καυστήρα, δοχείο διαστολής κυκλοφοριτή νέας γενιάς Inveter, εξαεριστικό και βαλβίδα ασφαλείας.
Πέντε χρόνια εγγύηση στο κορμί του λέβητα και δύο χρόνια σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα

Χαρακτηριστικά:
Βαθμός απόδοσης έως και 106%
Εύκολη και γρήγορη  εγκατάσταση
Αθόρυβη  λειτουργία
Ενσωματωμένος Καυστήρας
Πλήρως συμμορφωμένο με όλες τις ευρωπαϊκές οδηγίες ErP 2015
Πρόσβαση σε όλα τα σημεία του λέβητα από το μπροστά μέρος

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;


Ο μέσος χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την τοποθεσία σας. Και στους 2 τρόπους αποστολής τα προϊόντα συσκευάζονται κατάλληλα έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος στη μεταφορά τους.

1) Παραλαβή των προϊόντων στον χώρο σας, παραλαμβάνεται τα προϊόντα τα οποία είναι μικρότερα ή ίσα των 10 κιλών με μια επιβάρυνση η οποία καθορίζεται από το βάρος των προϊόντων. Για να μάθετε το κόστος των μεταφορικών θα πρέπει να εγγραφείτε ως πελάτης μας και να δηλώσετε τη διεύθυνση σας έτσι ώστε το σύστημα να καθορίσει το κόστος των μεταφορικών που απαιτείτε για να έρθουν τα προϊόντα στον χώρο σας.

2) Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε ο ίδιος το προϊόν ή εφόσον συνεργάζεστε εσείς με κάποια μεταφορική μπορείτε να τη στείλετε να παραλάβει αυτή για σας.


ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ WALL SYSTEM 36-46 46KW


  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

  • Κωδικός Προϊόντος: 300818
  • Τιμή Web: 2.685,00€